Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Strever du med angst og FLASHBACKS etter traumer?

Hvordan roe ned PTSD symptomer  på 30 sekund med et eldgammelt triks.

Så du heller kan bruke energien din på å være helt tilstede for de du er glad i.

Skriv inn epost adressen din og få gratis tilgang til Ut Av Traume-Loopen nyhetsbrevet og Lyd-triks videoenSå du kan starte reisen din for å roe ned traume-symptomer i dag!

Vi deler selvfølgelig ikke epost-adressen din med noen. 

"Traumer er ikke en sykdom, men en skade. Og som fysiske skader, trenger det tid og omsorg for å helbrede." -Malene-

Ut av loopen - Malene Brune

“Hva er det enkleste og mest verdifulle du kan dele for å hjelpe folk på veien ut av traume-loopen?”, spurte mentoren min. Det må være 30 sekunds trikset, svarte jeg. “Så lag en video der du viser det”, sa han. 30 minutt senere hadde jeg første utkast. Siden har jeg oppgradert videoen. Men essensen er den samme. 


Hei, jeg heter Malene. Etter å ha slitt med PTSD siden oppveksten, har jeg endelig fått kontroll over flashbacks, angst og dissosiasjon. 30 sekunds trikset kan virke litt for enkelt for mange. Men det har vært en essensiell del i min vei ut av traume-loopen. Derfor vil jeg gjerne dele det med deg. 


Tør du prøve? Skriv inn epost adressen din for å motta Ut av Loopen nyhetsbrevet og 30 sekunds trikset og lær hvordan du kan starte på veien ut av traume-loopen i dag.

Ofte Stilte Spørsmål:

  • FUNGERER DETTE FOR BÅDE PTSD OG KOMPLEKS PTSD?

  • Ja det gjør det. Selv om jeg begynte å bruke dette for komplekse PTSD-symptomer, har jeg også brukt det for mildere symptomer som sceneskrekk og lett depressive tanker.

  • ER DU EN TERAPAUT?

  • Nei, men jeg har opplevd å sitte fast i en traume-loop. Og deler noe jeg skulle ønske noen hadde vist meg tidlig i behandlingen.

  • HVA OM JEG IKKE HAR NOEN DIAGNOSE, VIL DET FUNGERE FOR MEG LIKEVEL?

  • Ja, alle mennesker vil kunne dra nytte av å lære riktig pusteteknikk. Å puste riktig gir bare positive fordeler.

  • SERIØST? FUNKER DET BÅDE FOR ANGST OG DISSOSIASJON?

  • Ja, fordi det er en moderator som kan vekke kroppen din og roe deg ned. Alle mennesker drar fordel av å puste på riktig måte. Fordelen kan være individuelt forskjellig. Noen vil ha store positive fordeler. Andre vil ha små fordeler. Men hvis du begynner å bruke det, kan du bli overrasket over hvor effektivt det er i mange situasjoner.

Vil du lære å komme ut av traume-loopen?

Skriv inn epost adressen din og motta Ut av Loopen nyhetsbrevet og videoen og lær hvordan du kan starte på veien ut av traume-loopen i dag. 

Ut av Traume-loopen

MEDISINSK klausul

Dette er ikke et alternativ til den medisinske behandlingen du får av legen eller medisinsk personell. Det er ment som råd og veiledning der jeg deler personlige råd som har fungert for meg og andre. Det er ikke vitenskapelig dokumentert, men basert på mine egne erfaringer og kamp for å komme ut av mine traumer.

Hvis du har spesifikke spørsmål eller bekymringer angående medisinske forhold, bør du kontakte legen din eller helsepersonell så snart som mulig. Hvis du tror du kan lide av en medisinsk tilstand, bør du umiddelbart søke legehjelp fra helsepersonell. Ikke utsett å søke medisinsk råd, se bort fra medisinsk råd eller avbryt medisinsk behandling på grunn av informasjon eller veiledning vi gir deg. Ingenting i denne ansvarsfraskrivelsen vil begrense eller ekskludere noe ansvar som ikke kan begrenses eller ekskluderes av gjeldende lov.