Traumekompasset - 3 måter som radikalt kan forandre måten du tar imot traumebehandling på

Føler du at du sitter fast i en loop av uløste traumer som hindrer deg i å få mest mulig ut av livet? Eller synes du det er vanskelig å finne frem til effektiv behandling for traumer?

Jun 10, 2023

Naturlig PTSD lindring på villspor

Når noen sier at "dette er det beste middelet for å lindre PTSD" da bør du være skeptisk. Hvordan du kan slippe å havne helt på villspor?

May 19, 2023

Fra Traumer Til Helt - Hvordan Du Kan Bli Helten I Din Egen Historie

Tenk om du kan være helten i din egen historie! Kanskje har du drømt om å være Supermann, Mario eller Frodo. Eller kanskje en hverdagshelt for andre.

May 11, 2023

Hvordan få mest mulig ut av traume-behandling?

Hva er det som gjør at noen lykkes med traume-behandling, mens andre sitter fast i årevis?

Apr 28, 2023

Nok. senter, hva er det?

Nok. sentrene i Norge har som mål å gi lavterskeltilbud til personer som har opplevd seksuelle overgrep, og deres pårørende, i hele landet. Det finnes 15 Nok.sentre rundt om i landet.

Mar 29, 2023

Historien bak Ut Av Traume-Loopen konseptet

Hvordan startet Ut Av Traume-Loopen konseptet. Hvorfor går jeg rundt i skogen og lytter til og tar opp lyder? Det får du høre om i denne episoden.

Feb 02, 2023

EMDR behandling og fysisk aktivitet på veien ut av rus og traumer.

Hvorfor funker EMDR behandling? Hvordan kombinere fysisk aktivitet og traumebehandling. Møt Steffen Gunnerud i denne ukas podcast.

Jan 26, 2023

Turlag - Må du ha livet i orden for å være med på tur?

"Hvem har egentlig livet sitt i orden?" Naturen har utfordringer til all. Vi kan alle finne vårt friluftsliv. Om du ønsker å gå sakte eller fort. Høyt eller lavt.

Jan 20, 2023