Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Hva er Ut Av Loopen?

Om oss

Hovedpersonen bak Ut Av Traume-Loopen konseptet er Malene Muren Brune.


Men sammen med meg i utviklingen har jeg hatt en gjeng ekstremt dyktige folk. Det er helsepersonell og en data-ingienør. En forfatter og en film-skaper og coacher i verdensklasse.


Og ikke minst: Alle dere modige traume-overlevere som har delt så villig av kunnskap og gitt sylskarp tilbakemeldinger! Jeg er dere evig takknemlig. 


Det hele begynte med en enkel app som jeg laget til meg selv til hjelp under traume-behandling. "Den her bør du utvikle videre og gjøre tilgjengelig for andre også!", sa terapeuten min en dag. Dermed var idé født. Noen måneder senere var jeg deltager i gründer-konkurransen til Sparebanken Møre, Næringsteft. Det endte med en pass i semifinalen, jeg var overlykkelig. Her fikk jeg fikk bekrefta at jeg var inne på noe. 

I januar/februar 2023 skal jeg holde det første Ut Av Loopen, trygt sted, kurset. Det vil være første del i en  rekka av kurs som vil danne grunnlaget for utvikling av appen og spillet som startet det hele. 


Ut av loopen - Malene Brune
 • Vil du lære å komme ut av traume-loopen og vite mer om kurs og app som kommer?

  Skriv inn epost adressen din og motta Ut av Loopen nyhetsbrevet og videoen og lær hvordan du kan starte på veien ut av traume-loopen i dag. 

  Ut av Traume-loopen

  Ut Av Traume-Loopen

  Hvordan få litt fri fra  PTSD symptomer som flashbacks, angst, og dissosiasjon med et glemt lyd-triks...

  ...så du kan bruke energien din på de menneskene og aktivitetene som betyr mest for deg.

  Skriv inn din beste epost adresse for å få tilgang til Ut Av Loopen nyhetsbrevet og Lyd-triks videoenSå du kan starte reisen din for å roe ned traume-symptomer i dag!

  MEDISINSK klausul

  Dette er ikke et alternativ til den medisinske behandlingen du får av legen eller medisinsk personell. Det er ment som råd og veiledning der jeg deler personlige råd som har fungert for meg og andre. Det er ikke vitenskapelig dokumentert, men basert på mine egne erfaringer og kamp for å komme ut av mine traumer.

  Hvis du har spesifikke spørsmål eller bekymringer angående medisinske forhold, bør du kontakte legen din eller helsepersonell så snart som mulig. Hvis du tror du kan lide av en medisinsk tilstand, bør du umiddelbart søke legehjelp fra helsepersonell. Ikke utsett å søke medisinsk råd, se bort fra medisinsk råd eller avbryt medisinsk behandling på grunn av informasjon eller veiledning vi gir deg. Ingenting i denne ansvarsfraskrivelsen vil begrense eller ekskludere noe ansvar som ikke kan begrenses eller ekskluderes av gjeldende lov.