Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Kompleks PTSD - Oppdag Veien Ut Av Traume-loopen

Personvernerklæring for nettstedet

Denne personvernerklæringen gir deg detaljer om hvordan vi samler inn og behandler dine personopplysninger gjennom din bruk av nettstedet vårt www.utavloopen.no.

PTSDsafe AS [er/er/er] behandlingsansvarlig og vi er ansvarlige for dine personopplysninger (referert til som «vi», «oss» eller «vår» i denne personvernerklæringen).

Kontaktinformasjon er PTSDsafe AS E-postadresse: [email protected] Postadresse: 6001 Ålesund

Det er svært viktig at informasjonen vi har om deg er nøyaktig og oppdatert. Gi oss beskjed hvis din personlige informasjon endres når som helst ved å sende oss en e-post til [email protected]


Personopplysninger betyr all informasjon som kan identifisere en person. Den inkluderer ikke anonymiserte data. Vi kan behandle følgende kategorier av personopplysninger om deg:


Vi kan bruke kundedata, brukerdata, tekniske data og markedsføringsdata for å levere relevant nettstedinnhold og annonser til deg (inkludert Facebook-annonser eller andre visningsannonser) og for å måle eller forstå effektiviteten til annonseringen vi serverer deg. Vårt lovlige grunnlag for denne behandlingen er legitime interesser som er å utvide virksomheten vår. Vi kan også bruke slike data til å sende annen markedsføringskommunikasjon til deg. Vårt lovlige grunnlag for denne behandlingen er enten samtykke eller legitime interesser (nemlig å utvide virksomheten vår).


Markedsføringsdata som inkluderer data om dine preferanser for å motta markedsføring fra oss og våre tredjeparter og dine kommunikasjonspreferanser. Vi behandler disse dataene for å gjøre det mulig for deg å delta i våre kampanjer som konkurranser, premietrekninger og gratis give-aways, for å levere relevant nettstedinnhold og annonser til deg og måle eller forstå effektiviteten til denne reklamen. Vårt lovlige grunnlag for denne behandlingen er våre legitime interesser som i dette tilfellet er å studere hvordan kundene bruker våre produkter/tjenester, for å utvikle dem, for å utvide virksomheten vår og å bestemme vår markedsføringsstrategi.


Tekniske data som inkluderer data om din bruk av nettstedet vårt og nettbaserte tjenester som IP-adressen din, påloggingsdataene dine, detaljer om nettleseren din, besøkslengden på sidene på nettstedet vårt, sidevisninger og navigasjonsstier, detaljer om antall ganger du bruker nettstedet vårt, tidssoneinnstillinger og annen teknologi på enhetene du bruker for å få tilgang til nettstedet vårt. Kilden til disse dataene er fra vårt analysesporingssystem. Vi behandler disse dataene for å analysere din bruk av nettstedet vårt og andre nettjenester, for å administrere og beskytte virksomheten vår og nettstedet, for å levere relevant nettstedinnhold og annonser til deg og for å forstå effektiviteten av annonseringen vår. Vårt lovlige grunnlag for denne behandlingen er våre legitime interesser, som i dette tilfellet er å gjøre oss i stand til å administrere nettstedet vårt og virksomheten vår på riktig måte og for å utvide virksomheten vår og bestemme vår markedsføringsstrategi.


Brukerdata som inkluderer data om hvordan du bruker nettstedet vårt og eventuelle nettjenester sammen med data som du legger ut for publisering på nettstedet vårt eller gjennom andre nettjenester. Vi behandler disse dataene for å drive nettstedet vårt og sikre at relevant innhold blir gitt til deg, for å sikre sikkerheten til nettstedet vårt, for å opprettholde sikkerhetskopier av nettstedet vårt og/eller databaser og for å muliggjøre publisering og administrasjon av nettstedet vårt, andre nettjenester og virksomhet. Vårt lovlige grunnlag for denne behandlingen er våre legitime interesser som i dette tilfellet skal gjøre oss i stand til å administrere nettstedet vårt og virksomheten vår på riktig måte.


Kundedata som inkluderer data knyttet til alle kjøp av varer og/eller tjenester, slik som navn, tittel, faktureringsadresse, leveringsadresse e-postadresse, telefonnummer, kontaktdetaljer, kjøpsdetaljer og kortdetaljer. Vi behandler disse opplysningene for å levere varene og/eller tjenestene du har kjøpt, og for å holde oversikt over slike transaksjoner. Vårt lovlige grunnlag for denne behandlingen er gjennomføringen av en kontrakt mellom deg og oss og/eller å ta skritt på din forespørsel for å inngå en slik kontrakt.


Kommunikasjonsdata som inkluderer all kommunikasjon du sender til oss, enten det er gjennom kontaktskjemaet på nettstedet vårt, via e-post, tekstmeldinger, meldinger på sosiale medier, innlegg i sosiale medier eller annen kommunikasjon du sender oss. Vi behandler disse dataene med det formål å kommunisere med deg, for journalføring og for å etablere, følge eller forsvare rettskrav. Vårt lovlige grunnlag for denne behandlingen er våre legitime interesser, som i dette tilfellet er å svare på kommunikasjon som sendes til oss, å føre opptegnelser og å etablere, forfølge eller forsvare juridiske krav.


Sensitive data. Vi samler ikke inn sensitive data om deg. Sensitive data refererer til data som inkluderer detaljer om din rase eller etnisitet, religiøse eller filosofiske overbevisninger, sexliv, seksuell legning, politiske meninger, fagforeningsmedlemskap, informasjon om din helse og genetiske og biometriske data. Vi samler ingen informasjon om straffedommer og lovbrudd.


Der vi er pålagt å samle inn personopplysninger ved lov, eller i henhold til vilkårene i kontrakten mellom oss og du ikke gir oss disse dataene når du blir bedt om det, kan det hende at vi ikke kan utføre kontrakten (for eksempel for å levere varer eller tjenester til deg). Hvis du ikke gir oss de forespurte dataene, kan det hende vi må kansellere et produkt eller en tjeneste du har bestilt, men hvis vi gjør det, vil vi varsle deg på det tidspunktet.


Vi vil kun bruke dine personopplysninger til et formål de ble samlet inn for eller et rimelig kompatibelt formål hvis nødvendig. For mer informasjon om dette vennligst send oss en e-post på [email protected]. I tilfelle vi trenger å bruke opplysningene dine til et ikke-relatert nytt formål, vil vi gi deg beskjed og forklare det juridiske grunnlaget for behandlingen.


Vi kan behandle dine personopplysninger uten din viten eller samtykke der dette er påkrevd eller tillatt ved lov. Vi utfører ikke automatisert beslutningstaking eller noen form for automatisert profilering.


3. HVORDAN VI SAMLER IN DINE PERSONOPPLYSNINGER

Vi kan samle inn data om deg ved å oppgi dataene direkte til oss (for eksempel ved å fylle ut skjemaer på nettstedet vårt eller ved å sende oss e-post). Vi kan automatisk samle inn visse data fra deg når du bruker nettstedet vårt ved å bruke informasjonskapsler og lignende teknologier. Se våre retningslinjer for informasjonskapsler for mer informasjon om denne https://ptdsafe.com/cookiepolicy. Vi kan motta data fra tredjeparter som analyseleverandører som Google basert utenfor EU, annonsenettverk som Facebook basert utenfor EU, som søkeinformasjonsleverandører som Google basert utenfor EU, leverandører av tekniske, betalings- og leveringstjenester , for eksempel datameglere eller aggregatorer.


4. MARKEDSFØRINGSKOMMUNIKASJONER

Vårt lovlige grunnlag for å behandle dine personopplysninger for å sende deg markedsføringskommunikasjon er enten ditt samtykke eller våre legitime interesser (nemlig å utvide virksomheten vår). I henhold til personvern- og elektronisk kommunikasjonsforskriften kan vi sende deg markedsføringskommunikasjon fra oss hvis (i) du foretok et kjøp eller ba om informasjon fra oss om våre varer eller tjenester eller (ii) du samtykket i å motta markedsføringskommunikasjon og i hvert tilfelle du har ikke valgt bort å motta slik kommunikasjon siden. I henhold til disse forskriftene, hvis du er et aksjeselskap, kan vi sende deg markedsførings-e-poster uten ditt samtykke. Du kan imidlertid fortsatt velge bort å motta markedsførings-e-poster fra oss når som helst.


Før vi deler dine personopplysninger med en tredjepart for deres egne markedsføringsformål, vil vi få ditt uttrykkelige samtykke. Du kan be oss eller tredjeparter om å slutte å sende deg markedsføringsmeldinger når som helst ved å følge oppt-out-lenkene på enhver markedsføringsmelding som sendes til deg eller] ELLER ved å sende oss en e-post til [email protected] når som helst. Hvis du velger bort å motta markedsføringskommunikasjon, gjelder ikke denne avmeldingen for personopplysninger som er gitt som følge av andre transaksjoner, for eksempel kjøp, garantiregistreringer osv.


5. OFFENTLIGGJØRELSE AV DINE PERSONOPPLYSNINGER

Det kan hende vi må dele dine personopplysninger med partene angitt nedenfor: Tjenesteleverandører som leverer IT- og systemadministrasjonstjenester. Profesjonelle rådgivere inkludert advokater, bankfolk, revisorer og forsikringsselskaper Offentlige organer som krever at vi rapporterer behandlingsaktiviteter. Tredjeparter som vi selger, overfører eller slår sammen deler av virksomheten vår eller eiendelene til. Vi krever at alle tredjeparter som vi overfører dine data til, respekterer sikkerheten til dine personopplysninger og behandler dem i samsvar med loven. Vi tillater kun slike tredjeparter å behandle dine personopplysninger for spesifiserte formål og i samsvar med våre instruksjoner.


6. INTERNASJONALE OVERFØRINGER

Vi er underlagt bestemmelsene i den generelle databeskyttelsesforskriften som beskytter dine personopplysninger. Der vi overfører dataene dine til tredjeparter utenfor EØS, vil vi sørge for at visse sikkerhetstiltak er på plass for å sikre en tilsvarende grad av sikkerhet for dine personopplysninger. Som sådan: Vi kan overføre dine personopplysninger til land som EU-kommisjonen har godkjent som gir et tilstrekkelig beskyttelsesnivå for personopplysninger av; eller Hvis vi bruker USA-baserte leverandører som er en del av EU-US Privacy Shield, kan vi overføre data til dem, siden de har tilsvarende sikkerhetstiltak på plass; eller Der vi bruker visse tjenesteleverandører som er etablert utenfor EØS, kan vi bruke spesifikke kontrakter eller etiske retningslinjer eller sertifiseringsmekanismer godkjent av EU-kommisjonen som gir personopplysninger den samme beskyttelsen som den har i Europa. Hvis ingen av sikkerhetstiltakene ovenfor er tilgjengelige, kan vi be om ditt eksplisitte samtykke til den spesifikke overføringen. Du vil ha rett til å trekke tilbake dette samtykket når som helst.


7. DATASIKKERHET

Vi har innført sikkerhetstiltak for å forhindre at dine personlige data ved et uhell går tapt, brukes, endres, avsløres eller får tilgang til dem uten tillatelse. Vi tillater også tilgang til dine personopplysninger kun til de ansatte og partnere som har et forretningsbehov for å kjenne til slike data. De vil kun behandle dine personopplysninger etter våre instruksjoner, og de må holde dem konfidensielle. Vi har prosedyrer på plass for å håndtere ethvert mistenkt brudd på personopplysninger og vil varsle deg og enhver gjeldende regulator om et brudd hvis vi er lovpålagt.


8. OPPBEVARING AV DATA

Vi vil bare beholde dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålene vi samlet dem inn for, inkludert for å tilfredsstille eventuelle juridiske, regnskaps- eller rapporteringskrav. Når vi bestemmer hva som er riktig tidspunkt å oppbevare dataene for, ser vi på mengden, arten og sensitiviteten, potensiell risiko for skade fra uautorisert bruk eller avsløring, behandlingsformålene, hvis disse kan oppnås på andre måter og juridiske krav. For skatteformål krever loven at vi oppbevarer grunnleggende informasjon om våre kunder (inkludert kontakt-, identitets-, finans- og transaksjonsdata) i seks år etter at de slutter å være kunder. I noen tilfeller kan vi anonymisere dine personopplysninger for forskning eller statistiske formål, i så fall kan vi bruke denne informasjonen på ubestemt tid uten ytterligere varsel til deg.


9. DINE JURIDISKE RETTIGHETER

I henhold til databeskyttelseslover har du rettigheter i forhold til dine personopplysninger som inkluderer rett til å be om tilgang, retting, sletting, begrensning, overføring, til å protestere mot behandling, til portabilitet av data og (hvor det lovlige grunnlaget for behandling er samtykke) til trekke tilbake samtykket. Du kan se mer om disse rettighetene på: https://www.datatilsynet.no/rettigheter-og-plikter/den-registrertes-rettigheter/ eller alternativt det engelske: https://ico.org.uk/for-organisations/guide-to-the-general-data-protection-regulation-gdpr/individual-rights/ Hvis du ønsker å utøve noen av rettighetene angitt ovenfor, vennligst send oss en e-post på [email protected].


Du trenger ikke å betale et gebyr for å få tilgang til dine personlige data (eller for å utøve noen av de andre rettighetene). Vi kan imidlertid kreve et rimelig gebyr hvis forespørselen din er åpenbart ubegrunnet, repeterende eller overdreven eller nekter å etterkomme forespørselen din under disse omstendighetene. Det kan hende vi må be om spesifikk informasjon fra deg for å hjelpe oss med å bekrefte identiteten din og sikre din rett til å få tilgang til dine personopplysninger (eller for å utøve noen av dine andre rettigheter). Dette er et sikkerhetstiltak for å sikre at personopplysninger ikke utleveres til noen som ikke har rett til å motta dem. Vi kan også kontakte deg for å be deg om ytterligere informasjon i forhold til forespørselen din for å fremskynde svaret vårt.


Vi prøver å svare på alle legitime forespørsler innen en måned. Noen ganger kan det ta oss lenger enn en måned hvis forespørselen din er spesielt kompleks eller du har gjort en rekke forespørsler. I dette tilfellet vil vi varsle deg. Hvis du ikke er fornøyd med noen aspekter ved hvordan vi samler inn og bruker dataene dine, har du rett til å klage til Datatilsynet, den norske tilsynsmyndigheten for personvernspørsmål (https://www.datatilsynet.no/). Vi skal være takknemlige hvis du vil kontakte oss først hvis du har en klage, slik at vi kan prøve å løse den for deg.


10. TREDJEPARTSLINKER

Denne nettsiden kan inneholde lenker til tredjeparts nettsteder, plugin-moduler og applikasjoner. Ved å klikke på disse koblingene eller aktivere disse forbindelsene kan tredjeparter samle inn eller dele data om deg. Vi kontrollerer ikke disse tredjepartsnettstedene og er ikke ansvarlige for deres personvernerklæringer. Når du forlater nettstedet vårt, oppfordrer vi deg til å lese personvernerklæringen for hvert nettsted du besøker.


11. COOKIES

Du kan stille inn nettleseren din til å nekte alle eller noen nettleserinformasjonskapsler, eller til å varsle deg når nettsteder setter inn eller får tilgang til informasjonskapsler. Hvis du deaktiverer eller nekter informasjonskapsler, vær oppmerksom på at enkelte deler av denne nettsiden kan bli utilgjengelige eller ikke fungere skikkelig. For mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker, se https://ptdsafe.com/cookie-policy .