Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Her er din

Spenna Calm Øvelse

Husk å bokmerke denne siden.

Hør introen først

Øvelse gjør mester. Denne kan du gjøre mange ganger.

"Traumer er ikke en sykdom, men en skade. Og som fysiske skader, trenger det tid og omsorg for å helbrede." -Malene-

Bonus!

Siden jeg alltid ønsker å gi deg mer enn du har betalt for, får du tilgang til denne Ut av Loopen videoen. Denne videoen er det mange som bruker i bakgrunnen som en hjelp til å puste og roe ned traume-symptomer:

MEDISINSK klausul

Dette er ikke et alternativ til den medisinske behandlingen du får av legen eller medisinsk personell. Det er ment som råd og veiledning der jeg deler personlige råd som har fungert for meg og andre. Det er ikke vitenskapelig dokumentert, men basert på mine egne erfaringer og kamp for å komme ut av mine traumer.

Hvis du har spesifikke spørsmål eller bekymringer angående medisinske forhold, bør du kontakte legen din eller helsepersonell så snart som mulig. Hvis du tror du kan lide av en medisinsk tilstand, bør du umiddelbart søke legehjelp fra helsepersonell. Ikke utsett å søke medisinsk råd, se bort fra medisinsk råd eller avbryt medisinsk behandling på grunn av informasjon eller veiledning vi gir deg. Ingenting i denne ansvarsfraskrivelsen vil begrense eller ekskludere noe ansvar som ikke kan begrenses eller ekskluderes av gjeldende lov.