Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

TRAUME-KOMPASSET

Føler du at du sitter fast i en loop av uløste traumer som hindrer deg i å få mest mulig ut av livet?

Eller synes du det er vanskelig å finne frem til effektiv behandling for traumer?
JA, JEG VIL BLI MED!
SCROLL DOWN

Hva om det fantes et kart og et kompass for finne frem i traume-behandling jungelen? 

Et system for å komme ut av traume-loopen, så du kan få det bedre, unngå de ekstremt vonde føleses-svingningene og alene-følelsen som er så altfor vanlige ettervirkninger av traumer.

Hva om det fantes et system? Og håp?

Et system som radikalt kan forbedre måten du tar imot hjelp og måten du drar nytte av den traume-behandlingen du får her i landet vårt. Ville du ønska å høre mer om det? Jeg har et sånt kompass, og jeg vil gjerne dele det med deg.

JA, JEG VIL HA DETTE!

Hei, Jeg er Malene

I 2016 begynte jeg å utvikle Traume-kompasset, fordi jeg trengte det selv for å komme ut av mine traumer. Og siden 2019 har jeg jobbet hardt for å gjøre dette tilgjengelig for flere.

Hver gang jeg har stått på ei scene og fortalt om Traume-kompasset, har folk kommet til meg etterpå og sagt. “dette må du få ut nå”. “Det er så mange som trenger det”. Derfor måtte jeg bare hoppe i det og utvikle Traume-kompasset til å bli noe som mange kan ha nytte av.

Jeg har gått vegen foran deg. Jeg har plukket ut de tingene som var viktigst for meg på min veg ut av traume-loopen. Jeg har snubla, jeg har reist meg, jeg har lært. Derfor vil jeg dele dette med deg. Sånn at du lettere skal finne din veg ut av dine traume-looper.

Historien din er unik. Men som menneske er vi ikke så forskjellig. Derfor kan de skrittene som fungerte for meg og mange andre, også fungere for deg.

SCROLL DOWN


Når du har et kart og et navigasjons-system for å komme ut av traume-loopen, 

har du en mye større sjanse for å lykkes med behandling og få det bedre.

Vet du hva som overbeviste meg om at det finnes måter å komme meg fri fra traumer? Jo, fordi jeg gjorde det selv. til tross for at jeg ble stemplet som "håpløs" av behandlere. Oppveksten min var ikke trygg, og det gjorde det utrolig vanskelig for meg å stole på at mennesker hadde gode hensikter. Derfor var det også vanskelig for meg å ha tillit til terapeuter og andre som ville hjelpe.

Men her er det fine: Med gode hjelpere klarte jeg å bryte meg ut av mine traumer. Jeg hadde en slags indre visshet om at det fantes håp et sted, derfor var jeg fast bestemt på å finne en vei til helbredelse."Du må dele dette med andre også," sa terapeuten min til meg. Og i dag, som gründer, jobber jeg med å hjelpe mennesker som har overlevd traumer til å finne håp og effektiv behandling, slik at de kan få mest mulig ut av den hjelpa de mottar i helse-Norge. Det er mitt mål å gjøre disse ressursene tilgjengelige for alle som trenger dem.

Om du starter med kjempeskritt selv, vil du snuble å falle. Men om du får hjelp på veien av noen som har gått veien før deg, har du mye større sjanse for å lykkes, ta de riktige skritta og komme i mål.

JA, JEG VIL BLI MED!
SCROLL DOWN

Kanskje ønsker du mest av alt at noen skal holde rundt deg og si at “Alt skal bli bedre”.

En person som ordner opp og trøster. En person som synes du er morsom og klok. En person som tar deg for den du er. Utopi tenker du kanskje. Det finnes ikke sånne personer. Kanskje ikke. Men om du vil, kan jeg være litt en sånn person for deg. En som sier at “alt kan bli bedre” for så å vise deg skritt for skritt hvordan.

Jeg har gått foran deg. Jeg har prøvd og feila og funnet ut mange ting som virker og mange ting som ikke virker. Og siden du har lest så langt, så betyr jo kanskje at vi har en slags matchende personlighet?

Traume-kompasset har jeg satt sammen til et online kurs som består av en rekkeoverkommelige skritt som vil være med på å omgjøre dine baby-skritt til å bli kjempeskritt.Det kan være kjempeskummelt å prøve å ta store steg på egen hånd. Men hvis du får litt hjelp fra noen som har vært der før, øker sjansene dine betraktelig for å lykkes, ta de riktige skrittene og nå måla dine.

JA, JEG VIL HA DETTE

HVA SIER FOLK OM TRAUME-KOMPASSET OG UT AV LOOPEN?

"Jeg har fått mange gode tips og verktøy for å gå vidre i min prosess av Traume - loopen. Fantastisk at det er noe som ønsker og dele sine historier og opplevelser for å hjelpe andre. Når helsevesenet svikter så er det gull og kan starte litt på egenhånd og få tips og råd ved og bla lytte til podcaster. Du føler deg ikke fult så alene mer Det du gjør er veldig bra." 

Modig "Ut av Loopen" Helt

"Det er utfordrende å jobbe med ting fra barndommen, men jeg merker at du har mange gode teknikker som jeg vil prøve å bruke."

Modig "Ut av Loopen" Helt

traumekompasset

Traume-kompasset er som å ha et kart og et kompass som er spesiallaget for at din vei for å bli hel skal bli enklere. Tenk deg hvor mye lettere det blir når du har en sti å følge og veiledning fra noen som virkelig forstår hva du går gjennom.

TENK DEG AT DU KAN...

...ha de verktøyene du trenger for å navigere gjennom denne prosessen... Og det beste? Du vil ha tilgang til dem når du trenger dem - 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Så uansett om du har et øyeblikk av panikk midt på natten eller trenger litt ekstra støtte når ting blir tøft, så er jeg her for deg, som en digital hjelper.

 • Kan du se for deg et liv der du har mer kontroll over følelsene dine? Et liv som ikke er så mye berg og dal-bane? Eller loop-lignende. Der vonde ting går i repeat?

 • Hvordan ønsker du at livet skal se ut på andre siden? Hvordan ønsker du at relasjonene dine skal være?

 • Tenk deg hvordan livet ditt kan bli om det var mer stabilt. Hva drømmer du om?

 • Hvordan ønsker du at hverdagen din skal være?

 • Er du klar til en forandring, så du kan få det bedre?

  Veien ut av traume-loopen kan være ekstremt skummel og frustrerende, men med en plan og et kompass i bakhånd, kan du unngå de tidkrevende, nærvevrak opplevelsene som følger med på en så uoversiktilig veg. Når du greier å stå mer støtt på veien, vil du få mer og mer selvtillit. Og denne selvtilliten vil være med deg resten av livet.Jeg vet det, for jeg har vært der.

  JA, VIS MEG HVORDAN
 • Traumekompasset

  5 moduler:

  #1 Hva traumer gjør med oss

  Hvordan hjerna vår kan hjelpe oss å helbrede. Det her vil være med å forberede deg til å få mest mulig ut av den hjelpen du får i helse-systemet.

  #2 Å Roe Ned Traume-symptomer

  Og her ligger mye av hemmeligheten bak Traumekompasset.

  #3 Å Søke Hjelp For Traumer

  I tredje modul skal vi sammen finne måter du kan søke hjelp på og finne ut hvordan du best mulig kan dra nytte av den hjelpen du får

  #4 Sanser, relasjoner og fremtidshåp

  I fjerde modul skal vi se på hvordan sansene våre kan hjelpe oss ut av traume-loopen.

  #5 Super-planen

  Nå skal vi legge opp en plan. Ikke en hvilken-som-helst plan. Men en plan som er tilpassa deg og som du kan bruke i din hverdag.


  Dette er et av de skrittene som ofte blir oversett eller tatt litt lett på i terapi. Men det å ha en solid plan har vært en av nøklene for at jeg skulle få best mulig hjelp og kommet meg ut av mine traumer. Det vil kanskje også være det steget som positivt overrasker deg mest.

  Forskning eller vås?

  Hva baserer du dette på? 

  Kurset er basert på blandt annet Peter A. Levine sine teorier(Waking the Tiger), Judith Herman, Pat Ogden, og Onno Von Der Heart og Brenè Brown sin forskning. Og mange andre...Så du kan være trygg på at dette er forankret i omfattende forskning, men omgjort til praktiske steg.Slik at du kan ta et skritt av gangen og finne din veg ut av traume-loopen.

  Så hva er alternativene dine? Vel, du kan prøve å finne ut av ting på YouTube, jeg regner med du veit hvor frustrerende og forvirrende det kan være. Du kan lese alle de 37 bøkene om traumer og hvordan hjerna vår fungerer, som jeg har studert. Eller du kan prøve å finne ut alt på egenhånd.

  JA, JEG VIL HA DETTE!

  OM TRAUME-KOMPASSET ER FOR DEG, SÅ

  IKKE VENT

  Akkurat nå står du ved et veiskille.

  Du kan enten fortsette som før og fortsette å ha det som du har det. Eller du kan ta en ny retning. Bestemme deg for å ta dette kurset og bli sjef over ditt eget liv og din egen fremtid. Hvor du har kontrollen, samme hva Nav og helseforetaket sier.

  Har du råd til å gå glipp av “den følelsen” når Traume-kompasset bare koster mindre enn tre kopper kaffe i uka i et år? Eller under prisen av 4 timer med psykolog?

  Så trykk på Kjøp nå knappen under videoen. Og bli med på kurset” “Meld deg på nå, før det er for seint! Påmeldiga vil være åpen bare noen få dager.

  I løpet av et år, to år, fem år, så har du spart ekstremt mye tid og energi fordi du slipper å gå veien alene og finne opp kruttet selv. Du har noen å spørre som har gått veien foran deg.

  JA, JEG VIL LI MED!
  SCROLL DOWN

  Hva du får

  Når du investerer i Traume-kompasset akkurat nå:

  Traume-kompasset, 5 moduler

  Så du kan få mest mulig ut av den hjelpen du får

  (verdi 5000kr)

  Sommerhjelp

  Send inn dine spørsmål i juli og august 2023 og få inntil 10 svar via video. Så du har noen å spør i løpet av sommeren og slippe å føle deg så alene.

  (verdi 5000kr)

  Trygt sted minikurset

  Så du kan finne trygghet på innsida, selv når livet føles som et kaos.

  (verdi 1000kr)

  Tigen minikurset

  Så du kan distrahere hjerna når traumer og flashbacks opptar altfor mye av oppmerksomheten din.

  (verdi 1000kr)

  Total verdi:

  Selvfølgelig vil ikke Traume-kompasset koste deg i nærheten av 12 000kr

  (Total verdi 12 000kr)

  Så, hva koster det da?

  Du kan velge om du vil betale i 2 omganger,

  eller du kan betale alt med en gang og dermed spare 403kr.

  Betal alt nå og spar 403 kr

  4997kr

  BESTE VERDI

  • Traumekompasset

  • Få tilgang til hele kurset 5 moduler

  • Få tilgang til alle bonusene, inkludert Sommerhjelpen med inntil 10 videosvar. 

  MELD DEG PÅ MED 1 BETALING

  2 X Betalingsplan (Beklager, funker ikke enda)

  2700kr

  *2

  FLEKSIBLE LØSNING

  • Traumekompasset

  • Få tilgang til hele kurset 5 moduler

  • Få tilgang til alle bonusene, inkludert Sommerhjelpen med inntil 10 videosvar. 

  MELD DEG PÅ MED 2 BETALINGER

  Fornøyd-garanti: 

  Om du ikke er fornøyd, får du 100 % av pengene tilbake innen 14 dager etter kjøpet – ingen spørsmål!

  OFTE STILTE SPØRSMÅL:

  Jeg har ikke tid til et kurs

  Mange har sagt til meg at de ikke har tid til å ta et kurs. Men i realiteten har du ikke tid til å la være. Jeg er ganske sikker på at du ikke har tid til å finne ut av alt dette på egenhånd.


  Så ved å investere i Traume-kompasset sparer du deg selv en hel haug med tid og unngår mange frustrasjoner langs veien.

  Kan Traumekompasset brukes sammen med terapi eller annen behandling?

  Sannheten er at det kan være en perfekt kombinasjon. Jeg startet utviklinga av dette konseptet når jeg var midt i behandling fordi jeg trengte det selv. Men enten du aldri har oppsøkt hjelp eller du har gått i terapi i årevis, kan Traume-kompasset være et godt supplement.

  Fungerer det for komplekse traumer og kompleks PTSD?

  Jepp, i utgangspunktet er det designa for komplekse traumer, men fungerer godt for enklere traumer også. 

  JA, JEG VIL BLI

  MEDISINSK KLAUSUL

  Dette er ikke et alternativ til den medisinske behandlingen du får av legen eller medisinsk personell. Det er ment som råd og veiledning der jeg deler personlige råd som har fungert for meg og andre. Det er ikke vitenskapelig dokumentert, men basert på mine egne erfaringer og kamp for å komme ut av mine traumer.

  Hvis du har spesifikke spørsmål eller bekymringer angående medisinske forhold, bør du kontakte legen din eller helsepersonell så snart som mulig. Hvis du tror du kan lide av en medisinsk tilstand, bør du umiddelbart søke legehjelp fra helsepersonell. Ikke utsett å søke medisinsk råd, se bort fra medisinsk råd eller avbryt medisinsk behandling på grunn av informasjon eller veiledning vi gir deg. Ingenting i denne ansvarsfraskrivelsen vil begrense eller ekskludere noe ansvar som ikke kan begrenses eller ekskluderes av gjeldende lov.