Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Se videoene før de blir tatt ned:

27

DAYS

12

HOURS

24

MINUTES

15

SECONDS

Hvordan håp, radikalt kan forandre måten du tar imot traume-behandling på. 

Og hva du kan gjøre for å få det bedre, nå.

Vil du bli med backstage og se hva som er inne i kursportalen? Og se hvordan bonusene fungerer? Ta en titt på denne videoen.

Ja, Jeg Vil Vite Mer Om Kurset
Og Finne Ut Hvordan Finne Riktig Hjelp

Hvordan ville det føles å ha kontroll over traume-symptomene? Hvordan ville livet ditt være. Hva slags innvirkning vil det ha på deg selv, familien din, de du er glad i?

Ja, Jeg Vil Vite Mer Om Kurset
Og Finne Ut Hvordan Finne Riktig Hjelp

Dette er gode verktøy fra en som føler dette i kropp og sjel


Modig #utavloopen helt 

Jeg har fått mange gode tips og verktøy for å gå vidre i min prosess av Traume - loopen. Fantastisk at det er noe som ønsker og dele sine historier og opplevelser for å hjelpe andre. Når helsevesenet svikter så er det gull og kan starte litt på egenhånd og få tips og råd ved og bla lytte til podcaster. Du føler deg ikke fult så alene mer ❤️ Det du gjør er veldig bra.


Modig #utavloopen helt 

MEDISINSK klausul

Dette er ikke et alternativ til den medisinske behandlingen du får av legen eller medisinsk personell. Det er ment som råd og veiledning der jeg deler personlige råd som har fungert for meg og andre. Det er ikke vitenskapelig dokumentert, men basert på mine egne erfaringer og kamp for å komme ut av mine traumer.

Hvis du har spesifikke spørsmål eller bekymringer angående medisinske forhold, bør du kontakte legen din eller helsepersonell så snart som mulig. Hvis du tror du kan lide av en medisinsk tilstand, bør du umiddelbart søke legehjelp fra helsepersonell. Ikke utsett å søke medisinsk råd, se bort fra medisinsk råd eller avbryt medisinsk behandling på grunn av informasjon eller veiledning vi gir deg. Ingenting i denne ansvarsfraskrivelsen vil begrense eller ekskludere noe ansvar som ikke kan begrenses eller ekskluderes av gjeldende lov.