Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

STREVER DU MED ANGST OG FLASHBACKS ETTER TRAUMER?

Hvordan roe ned PTSD symptomer  på 30 sekund med et eldgammelt triks.

Så du kan få litt fri fra kaoset og heller være helt tilstede for de du er glad i.

Skriv inn epost adressen din og få gratis tilgang til Ut Av Traume-Loopen nyhetsbrevet og Lyd-triks videoenSå du kan starte reisen din for å roe ned traume-symptomer i dag!

Vi deler selvfølgelig ikke epost-adressen din med noen. 

Ut av loopen - Malene Brune

"Traumer er ikke en sykdom, men en skade. Og som fysiske skader, trenger det tid og omsorg for å helbrede." -Malene-

“Hva er det enkleste og mest verdifulle du kan dele for å hjelpe folk på veien ut av traume-loopen?”, spurte mentoren min. Det må være 30 sekunds trikset, svarte jeg. “Så lag en video om det”, sa han. 30 minutt senere hadde jeg første utkast. Siden har jeg oppgradert videoen. Men essensen er den samme. 


Etter å ha slitt med PTSD siden oppveksten, har jeg endelig fått kontroll over flashbacks, angst og dissosiasjon. 30 sekunds trikset kan virke litt for enkelt for mange. Men det har vært en essensiell del i min vei ut av traume-loopen. Derfor vil jeg gjerne dele det med deg. 


Tør du prøve? Skriv inn epost adressen din for å motta Ut av Loopen nyhetsbrevet og 30 sekunds trikset og lær hvordan du kan starte på veien ut av traume-loopen i dag.

MEDISINSK klausul

Dette er ikke et alternativ til den medisinske behandlingen du får av legen eller medisinsk personell. Det er ment som råd og veiledning der jeg deler personlige råd som har fungert for meg og andre. Det er ikke vitenskapelig dokumentert, men basert på mine egne erfaringer og kamp for å komme ut av mine traumer.

Hvis du har spesifikke spørsmål eller bekymringer angående medisinske forhold, bør du kontakte legen din eller helsepersonell så snart som mulig. Hvis du tror du kan lide av en medisinsk tilstand, bør du umiddelbart søke legehjelp fra helsepersonell. Ikke utsett å søke medisinsk råd, se bort fra medisinsk råd eller avbryt medisinsk behandling på grunn av informasjon eller veiledning vi gir deg. Ingenting i denne ansvarsfraskrivelsen vil begrense eller ekskludere noe ansvar som ikke kan begrenses eller ekskluderes av gjeldende lov.