Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Strever du med (kompleks) ptsd?

Det ene hacket for å roe ned vanvittige komplekse PTSD symptomer som flashbacks, angst og dissosiasjon

Ut av Loopen Lydtrikset gir deg mulighet til å få litt fri fra disse symptomene på 30 sekunder.

Vi vet at livet kan føles som et kaos når man kjemper mot PTSD-symptomer. Derfor har vi utviklet en enkel og effektiv metode som lar deg få litt fri så du kan bruke energien din på de menneskene og aktivitetene som betyr mest for deg.

Oppdag hvordan Ut av Loopen Lydtrikset hjelper deg med å kontrollere PTSD-symptomer og få det livet du fortjener. 

Skriv inn din beste epost adresse for å få tilsendt Ut Av Loopen nyhetsbrevet og Lyd-triks videoenSå du kan starte reisen din ut av traume-loopen i dag!

Med Ut av Loopen Lydtrikset, får du tilgang til et lydtriks som skal hjelpe deg med å redusere symptomer på PTSD på bare 30 sekunder. Dette trikset kan brukes når som helst og hvor som helst for å gi deg den roen du trenger for å takle livets utfordringer. Vi deler selvfølgelig ikke e-post adressen din med noen andre. 

Traumer er ikke en sykdom, men en skade. Og som fysiske skader, trenger det tid og omsorg for å helbrede.

5 Måter Å Be Om Hjelp Etter Traumer, Uten Å Måtte Forklare Og Si Så Mye.

...om det er første eller 10. gang du søker hjelp.

Få gratis tilgang til "5 Måter å be om hjelp" og "Ut av Loopen" Nyhetsbrevet pluss et lyd-triks om hvordan roe ned PTSD symptomer nå......så du kan bruke energien din på de menneskene og aktivitetene som betyr mest for deg.

Skriv inn din beste epost adresse for tilgang. Så du kan starte reisen din på veien ut av traume-loopen i dag.

MEDISINSK klausul

Dette er ikke et alternativ til den medisinske behandlingen du får av legen eller medisinsk personell. Det er ment som råd og veiledning der jeg deler personlige råd som har fungert for meg og andre. Det er ikke vitenskapelig dokumentert, men basert på mine egne erfaringer og kamp for å komme ut av mine traumer.

Hvis du har spesifikke spørsmål eller bekymringer angående medisinske forhold, bør du kontakte legen din eller helsepersonell så snart som mulig. Hvis du tror du kan lide av en medisinsk tilstand, bør du umiddelbart søke legehjelp fra helsepersonell. Ikke utsett å søke medisinsk råd, se bort fra medisinsk råd eller avbryt medisinsk behandling på grunn av informasjon eller veiledning vi gir deg. Ingenting i denne ansvarsfraskrivelsen vil begrense eller ekskludere noe ansvar som ikke kan begrenses eller ekskluderes av gjeldende lov.